Haberler

FAKÜLTEMİZE YENİ GELECEK ÖĞRENCİLERİMİZE HOŞ GELDİNİZ MESAJI... Perşembe, Ağustos 27, 2020 - 15:20
Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi ailesine katılan tüm öğrencilerimiz, aramıza hoş geldiniz.
FIRAT ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİNİN BİLİMSEL ALANDA BÜYÜK BAŞARISI Pazartesi, Haziran 1, 2020 - 10:58

FIRAT ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİNİN BİLİMSEL ALANDA BÜYÜK BAŞARISI

TOPLANTI Pazar, Mayıs 24, 2020 - 20:12

Ramazan bayramının birinci günü Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Rifat ÇOLAK başkanlığında, Dekan yardımcıları ve Bölüm Başkanlarının katılımıyla telekonferans sistemi ile toplantı gerçekleştirmiştir.

Toplantıda Dekan yardımcısı Prof. Dr. Erdal BAŞ uzaktan eğitim sistemin sınavlarının işleyişi ile ilgili sunum yapmıştır.

Katılımcılarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur.

"Günümüzde Temel Bilimler ve Önemi" Konferansı Perşembe, Ekim 17, 2019 - 18:12

Uygulamalı Matematik ve Mühendislik Yaz Okulu /Applied Maths and Engineering Summer School Perşembe, Haziran 13, 2019 - 12:38

Uygulamalı Matematik Yaz Okulu 27-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında Matematik Bölümümüzde düzenlenecektir.

Kayıt için: https://www.cmescongress.org/yaz-okulu-kayit-formu/

Fen Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı Perşembe, Ekim 18, 2018 - 10:05

Üniv

Fizik Bölümü, Genel Fizik Laboratuvarının Tüm Deney Setleri Yenilendi Pazartesi, Ekim 1, 2018 - 15:31

Bu kapsamda dekanlığımızca gerçekleştirilen ziyarete mukabil, Fizik Bölüm Başkanlığınca iletilen mesaj şöyle oldu:

Biyoloji - Moleküler Biyoloji ve Genetik pr. öğrencilerine tanıtım ve oryantasyon programı düzenlendi Cuma, Eylül 28, 2018 - 16:41

Fakültemiz Biyoloji ve Mol. Biyo.programlarına yeni başlayan öğrencilerimiz için "Tanıtım ve Oryantasyon Programı " düzenledi.

İdari Personellerimizden sayın Salih KILINÇ emekli oldu. Cuma, Haziran 29, 2018 - 00:05

Fakültemiz ve İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesine yıllarca hizmet veren sayın Salih KILINÇ emekliye ayrıldı. Bu vesileyle her iki fakülte dekanlarımız ve yardımcıları ile idari personelin katılımıyla kendisine bir veda yemeği düzenlenerek plaket takdim edildi. Salih KILINÇ'a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür eder, sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik hayatı dileriz.

Sayfalar